När det gäller bad är jag verkligen en riktig badkruka och vill gärna ha minst +21 grader innan jag vågar doppa mig. Gjorde ett försök häromdagen men när vattnet nådde över knäna gav jag upp.

Det kanske blir mer förståligt när man ser de här snöklädda fjällen i längst bort på bilden. Det är all snö från dessa med flera fjäll som formligen forsar ner i sjön. Och snö är som bekant inte precis varmt skulle tro att temperaturen i vattnet just nu är cirka + 16 grader. Det lär alltså dröja innan jag dyker ner i den här sjön.

Bachus tar ett efterlängtat bad.

Hunden som är ett riktigt vattendjur älskar de här dagarna och badar gärna tre gånger om dagen ifall husse tillåter. Soligt, varmt och myggfritt har vi just nu. Har haft får jag väl säga för ikväll var det ett antal som hälsade mig välkommen ut, då gick jag in igen.

Det är betydligt trevligare att bli eskorterad av de här djuren när man åker in i byn.

Annons