Etiketter

,

Efter att nu haft en dryg vecka med ett fantastiskt varmt sommarväder börjar kroppen känna av det. Antagligen slarvar man med vattenintaget för vistas i solskenet gör jag inte. Varje person med lite vett vet ju faran med att vistas i starkt solsken ändå finns det de som gör det. Svårt att förstå. Något trädgårdsarbete finns det inte häruppe och man orkar ändå utföra något.

Det jag däremot märker är att jag ser så mycket mer i naturen nu och på ett helt annat sätt än tidigare. Kanske beror det på att man inte har samma stress som förut mer tid att ” bara vara”.

Egentligen skulle jag kunna sitta och titta på den här utsikten hur länge som helst. Det fantastiska är att den skiftar utseende med 5-6 dagars mellanrum. Det har varit knallgult av alla pampiga smörbollar. En blomma där man alltsom oftast ser en liten humla vila sig i

Annons