Etiketter

, , , , , ,

Intet är som väntans tider eller den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. I vilket fall så tror jag att för första gången så väntar man i världens alla hörn på samma sak. Nämligen vaccinet som vi alla hoppas på men först ska det delas ut så att alla kan ta del av det. Det tror jag på när jag få se det själv.

Det är mycket man väntar på i dessa dagar, snö till exempel och idag föll det lite fina flingor och la sig som ett tunt täcke på marken. Det finns inget så rogivande som att titta ut över ett snötäckt landskap och då helst utan björnspår. Fast förhoppningsvis så sover väl björnarna under snöperioden. Idag försvann den dock väldigt snabbt och jag får fortsätta längta. Det finns många saker som har en tendens att försvinna snabbt, choklad är ett exempel.

Den här hittade jag i mitt julpaketet och skam till sägandes försvann den väldigt snabbt. Rolf han aldrig riktigt med där.

Russell o Stover är en chokladfabrik som grundades 1923 av Russell Stover och hans fru Clara. Från början var det glass man började tillverka men av olika anledningar bytte man så småningom till att tillverka choklad. Russells candies är ett av de största ledande tillverkarna av choklad. Jag minns min första chokladkartong som jag fick från USA det är nog tjugofem år sedan men det är min stora favorit fortfarande. Därav skälet till att den försvann från kartongen så snabbt.

Den finns inte att köpa i Sverige vad jag kan finna men på Amazon kan jag köpa en liten ask för ungefär 280 kr sedan tillkommer ju det där med skatt o tull o jag vete vad, på 600 kr. Det skulle bli ungefär 880 kr för en ask nä det får allt bli en ask Paradis från Marabou. Jag får nog fortsätta längta efter Russel & Stover.

Annons