Etiketter

, , ,

Äntligen klar med den här halskragen, fuskpolo eller vad man nu kallar den. Kärt barn har många namn. Det är faktiskt ett väldigt bra plagg, håller värmen runt halsen kalla dagar och man behöver inte ha någon bylsig tröja under. Går ganska fort att göra och var enkelt till dess att jag skulle börja med bården på slutet. Jag är inte så van att virka men nån gång skall man börja. Det blev till att repa upp ett antal varv innan jag var nöjd. Övning ger färdighet har jag hört.

En rolig sak att göra så vi ska nog vara tacksamma att julen är över annars hade väl varenda julpaketet innehållit en fuskpolo. I övrigt har det varit en dag i lathetens tecken förutom en promenad på 3,6 kilometer tillsammans med hunden. Nu ska jag leta reda på något nytt garn att leka med men innan dess skall jag se ett teveprogram från Gala’pagosöarna. I morgon är en annan dag.

Annons