Etiketter

, , , , , , , ,

Usch vad tiden går fort det är ju inte längesedan det var julafton. Men nu håller jag som bäst på att ta bort julprydnader och juldukar. Granen är Rolfs område så där tassar jag inte in. Jag tillhör den där typen som gärna vill ha jul fram till påska som det står i visan. Här nere är texten jag refererar till eftersom jag har läsare från andra länder som kanske inte hört den.

Nu drar representanterna för tomtesällskapet, det vill säga Sverige och USA sig tillbaka för den här gången. De fick jag av min syster 2000 och 2002.

För övrigt har den här dagen flutit på med samma lugna lunk som vanligt denna tid. En långpromenad med hunden, skidskytte på TV och ishockeymatch för Rolfs del. Läste Dagnys blogg på, 123minsida.se (gå in på raden God Jul långt ner på vänsterkolumnen så kommer du rätt i tidsordningen) och vad jag kan se har hon samma uppfattning om att det råder en viss tristess just nu. Men visst är man imponerad att en dam vid 107 års ålder bloggar varje dag och med en sån positiv inställning till livet.

Middagen blev lika tråkig som dagens underhållning om vi bortser från hockeymatchen mellan Västerås och Björklöven Umeå.

Hemlagad potatismos, köttkorv, purjolök och morötter.
Annons