Etiketter

, , , , , , ,

Igår skrev jag om den vegetariska pizzan jag skulle göra idag. Det var väldigt enkelt och det bästa med den här typen av mat är att man kan göra en portion eller flera. Visst ser de nyttiga ut.

Vegetarisk pizza i portionsstorlek.

Efter tio minuter i ugnen såg de riktigt frestande ut.

Jag tyckte de var väldigt bra och smakrika. Rolf är ingen älskare av rödlök och därför blev våra åsikter lite olika. Men vad kan man förvänta sig från en jägare som är van att äta kött. Nåja det var denna veckas nytillskott nästa vecka blir det något nytt, det finns mycket att välja på i den där boken.

Idag var det dags att åka och hämta veckans beställda matvaror och vad händer då. Jo bilen startar inte och inte hjälper det att ladda batteriet heller. Jag minns den där tiden när man kunde lyfta på motorhuven och se vad det var som inte fungerade, så bytte man det som var trasigt och då rullade bilen igen. Numera måste man i princip vara dataingenjör. Men det var enkelt den gången när det hackade o lät i motorn. Vi var tvungna att köra i 40 km så att den inte skulle stanna helt. Väl framme på en kombinerad bensinstation/verkstad gick Rolf in o frågade om de kunde kolla motorn åt oss. Det gjorde de gärna så de lyfte upp motorhuven och tog bort skiftnyckel som låg där o hoppade, sedan var det klart. Så kan de va men den här gången var det grannen som ställde upp. Vi fick låna deras bil och som tur var har även de en riktig bil, en Volvo.

Ute är det regnigt, slaskigt och isigt om vartannat men eftersom det är fredagskväll blir det en ljudbok, lite stickning och en påse Ahlgrens sega bilar. Vad mer kan man göra i denna pandemis tider?

Annons