Etiketter

, , , , , ,

Bangkok var sig likt samma varma fuktiga luft som slår emot en så fort man sätter foten utanför hotellet. Som en tjock mur av dålig luft och ett ständigt bullrande från bilar och motorcyklar. Trafiken lika livlig som alltid men en liten promenad hade vi bestämt oss för.

På väg mot Big C för att inhandla lite matvaror.

För ovanlighetens skull blev det ingen shopping förutom lite matvaror från Big C. Det kändes alldeles för varmt för att kunna ägna sig åt dylikt. Vi tog trapporna på bron som går över gatan för att hitta någonstans att få en kopp välförtjänt kaffe.

Läckra bakverk

Det fanns några ställen att välja på men det blev det gamla vanliga och vilket är det? Jo Starbuck. På ett ställe såg vi några läckra bakverk typ bakelser. Priset var runt 85kr men smakar det så kostar det. Är dock osäker i det här fallet om det verkligen smakar. Utanför shoppingcentrat var som vanligt någon form utställning oftast för barn. Denna gång handlade det om dinosaurier.

Dinosaurie vilken sort ingen aning
Förstår att barn tycker det är spännande att gå in o titta på dessa skräckinjagande djur
Den till höger är en dinosaurie

Efter en sådan tidig ankomst från en 11 timmars lång flygning och därtill promenad i värmen och huvudet fyllt av en massa ljud. Då var det dags att dra sig tillbaka till hotellet Holiday Inn för att förhoppningsvis få lite kvällsmat.

Tiramisu med Cappuccino

Det blev faktiskt en varmrätt i form av Spagetti Carbonara en liten feg övergång till den thailändska maten. Nu hade klockan hunnit bli läggdags, en välbehövlig vila efter en lång dag. Innan jag la mig tittade jag lite på det hektiska storstadslivet från vårt hotellrum.

Utsikt från hotell Holiday Inn
Annons