Etiketter

, , , , , ,

Om man behöver målarfärg och det visar sig att den man har inte räcker, ja då får man köpa till. Vi visste att det fanns på Home Pro i Prachuap så det blev en bilresa dit. Det tar cirka en timme fram och tillbaka från Huay Yang till Prachuap. Vi köpte en burk på 3,5 liter för drygt 500 THB. Nu var Rolf nöjd.

Men vad händer räcker det inte nu heller?

Färgen tar slut oj oj.

Ska vi behöva åka en vända till. Men som av en slump börjar han prata målarfärg med en granne och det visar sig att han har en likadan burk. Perfekt då gick det bra att fortsätta med målningen. Jag tror han räknade fel vad gäller åtgången av färg för tog det inte slut igen. Men nu har inte grannen mera färg så hur gör man nu? Bäst att rådfråga någon sagt och gjort och svaret blev det finns en färgaffär i byn. Snopet men vi åkte upp till motorvägen där den skulle finnas.

Motorvägen som går genom byn.

Som tur var låg den vid sidan om för det är absolut förbjudet att köra Saleng på motorvägen. Affären fanns inte förra gången vi var här och nu visar det sig vara en mycket välsorterad ”byggaffär”.

Rolf hittade äntligen en affär i sin smak
Målarfärg fanns i favoritfärgen det vill säga vit
Skottkärror i valfri färg
Möbelgrupper för utomhusbruk
Och den efterlängtade färgen

Ordningen är återställd och färgen kommer att räcka. TPI målarfärg 3.5 liter vit färg i samma kvalité för halva priset 250 THB dessutom kostade resan till Prachuap 1000 THB onödig utgift. Där ser man vikten av att vara uppdaterad men det är av misstagen man lär sig.

Annons