Etiketter

, , , , ,

Infinity är namnet på en ny restaurang i Huay Yang. Den ligger precis vid havet och den har ersatt Nong Phu som den tidigare restaurangen hette. Det blev en besvärlig tid för alla matställen här under pandemin då varken turister eller husägare kom hit under lång tid. Det blev tufft för många i byn. Nu verkar det som tur är har vänt. Enligt listan jag sett skall det finnas 47 matställe här. Då det är en genuin gammal fiskeby så finns det inte de försvenskade varianterna med menyer på svenska. Här får man äkta och väldigt god thaimat. Fördelen med Infinity är att den ligger runt 400 meter från vårt husområde.

Infinity restaurang vid havet.

Här serveras inte bara mat utan det erbjuds även Yoga några dagar per vecka och då kan man även passa på att äta frukost

Här utövas Yoga

Den här kvällen var väldigt vacker och Rolf tog en stämningsfull bild med fullmåne över havet.

Fullmåne över havet

Det är alltid svårt att välja kvällens middag det blir så att man har någon favorit på varje ställe. För min det blev det räkor kokta med salt, färsk ingefära, bacon, cashewnötter, citrongräs m.m. Tillsammans med kokt ris blir man vad man brukar säga, proppmätt.

Räkor mm.

Rolf har en favorit nämligen deep fried schrimp. De är väldigt goda att doppa i en sötsur kall sås.

Friterade räkor.

Om man tycker det tar lång tid att vänta på maten så finns det alltid något att vila ögonen på.

Den här var inte stor men ack så söt med sina bjällror på halsbandet.

Vi blev ordentligt mätta och vi fick njuta av god mat och en mycket trevlig miljö. Att välja en favoritrestaurang går inte för alla har sin charm och sin speciella mat. Men vill man njuta av havsutsikt är detta perfekt. 2 portioner kokt ris, 1 portion kokta räkor och 1 portion friterade samt 2 glas vitt vin. Kostnad 460 THB runt 145 svenska kronor. Man får kosta på sig ibland.

Notan övervakas av en liten älg.
Annons