Etiketter

, , , ,

Maten är en av sysselsättningarna när man är ute och reser. Hur är det man säger i Skåne, go mad, möe mad o mad i räddan tid. I värmen blir man inte så hungrig så man är tacksam att den thailändska maten vare sig är fet eller kaloririk. Det finns minst 47 ställen att äta på men det är klart att man alltid hittar någon favorit men latheten kryper fram ibland och då tar vi gärna det som ligger nära. Eller som Rolf säger man ska gynna det lokala. Därför blev det Djungelbaren ikväll vilket inte är det sämsta och bara 40 steg från grinden

Djungelbaren är förresten en av de första restaurangerna vi var på och det är samma ägare sedan 19 år tillbaka. De är mycket trevliga och lagar dessutom god mat.

Kyckling med basilika

För min del blev det kyckling med basilika, ingefära och bönor. Väldigt bra smak kanske lite het av kryddning och ingefära. Hoppade över riset idag.

Pad thai

Rolf tog en av sina favoriter Pad thai består av ris, kyckling, ägg, lök, salladslök och lite annat nyttigt. Blandas och steks ihop.

Vaniljglass med frukt

Eftersom jag inte tog ris tyckte jag att det kunde ingå en efterrätt. Vaniljglass med honung och färsk hackad frukt. Gott? Otroligt. Notan för 1 starköl, 1 sodavatten, 2 varmrätter och 1 efterrätt blev 340 THB. Motsvarar i dagsläget cirka 125 svenska kronor synd o klaga.

Lite pilkastning innan hemgång, Rolf vann mina blev 0 poäng.

Sneddade förbi lilla poolen när vi gick hem blev nästan badsugen men avstod.

Annons