Etiketter

, , ,

Idag är det sonens födelsedag och vi gratulerade honom förra helgen, då vi inte är hemma just nu. Det känns ändå tomt att inte vara med och fira, men nästa år blir det bättre. Är säker på att Petra och barnen klarar det med bravur. Vi kände av tidsomställningen först igår, det resulterade till att vi låg och läste till fyra på morgonen.

Sedan blev det frukost på altanen, där vi satt och beundrade den vackra utsikten.

Jag gillar även vår härliga fågel som flaxar och flaxar med sina vingar, men inte kommer någonstans. Efter att vi ätit och svalkat oss i poolen med sitt 35-gradiga vatten, tog vi en tur med motorcykeln. och passade samtidigt på att titta in till Annika och Rulle på Lotus.

Dagen här i byn har varit varm, runt 102 grader Farenheit, jag förstår nu varför min syster tycker det är hett i Texas på sommaren. Vi har olika sätt att undkomma värmen och solen. Det här är ett alternativ som används här nere, se bild. Själv tycker jag det verkar varmt, men kanske kan det vara något mot myggorna i Norrland?

Kvällsmaten intogs på Jungelbaren, där hade man ändrat lite i sin inredning, nu hängde det bland annat fyra kristallkronor i taket. Annars en ovanlig syn på en ”uterestaurang” utan väggar.

Rätten för dagen blev, Chicken with cashew nuts och för Rolfs del detsamma, fast med räkor. Priset för dessa två rätter, två kokt ris, en öl samt en flaska vatten? Ja det blev 280 THB vilket i runda tal motsvarar cirka 65 svenska kronor.

Under tiden vi åt förvandlades dag till natt, när vi sedan gick in på området lyste det ett så vackert sken över Burmabergen.