Etiketter

, , , , , ,

39 grader i april och då pratar vi om temperaturen i skuggan bakom huset. Vi tog en tur ner till havet , och passade då på att titta in som hastigast, på Jacks restaurang. Intagande av mat får vänta tills det blir svalare. Det är lite skillnad på vädret här och vid stugan i Borgafjäll, där det just nu är lagom kallt och drygt en meter snö.

Det är i alla fall fint vid stranden och det fläktar lite skönt.

Stranden är lång och vidsträckt men just här, där jag tog kortet ligger den långa bryggan. Därifrån utgår alla fiskebåtar frampå kvällskvisten, för att tidigt på morgonen återkomma med sin fångst. Dock rekommenderar jag ingen promenad på bryggan, då den är väldigt trasig för tillfället.

Båtarna är riktigt dekorativa där de ligger. Börjar bli lite smått hungrig men efter att ha läst i Dagens Nyheter att svenskarna bara blir fetare och fetare, är det dags för en ändring av kosthållningen. Därför blev det gul mango till mellanmål idag. Den är så otroligt söt och god, har haft svårt finna den i affärerna hemma

Rolf passade på att sätta fast telekabeln på muren, ville ha något att göra i värmen.

Middagen avnjöts hos Mr Klea, ett matställe som även kallas ”hålet i väggen”, de har fantastiskt god mat.

Vi valde, kycklingfilé fylld med grönmögelost, pom frites, sallad och en stor flaska Chang öl.

Priset ikväll blev 78 svenska kronor för två eftersom vi lyxade till det.