Etiketter

, ,

Gårdagen försvan som en avlöning, helt plötsligt var klockan 23.45, hur gick det till? Klockan halv fyra skulle jag hämta Viggo o Vanna på fritids, sagt och gjort. Hos Vanna, nej hon är i gympasalen en bit bort. OK då går jag till andra delen av skolan och hämtar Viggo, han var som uppslukad trots att en idog lärare genomsökte varje rum och dessutom ropade hans namn. Efter många långa minuter hittades barnbarnet, eftersom han lyssnade på något iförd rejäla hörlurar hade han inte hört oss. Ett barn upphämtat nu var det bara ett kvar, på väg till gympasalen sa Viggo, vi går tillbaka till Vannas klassrum hon är nog där nu. En klok liten man, för där var hon. Alla kom hem som planerat, fotbollsträningen gjordes även den enligt plan, så även en gemensam middag med barnbarnen. Efter lite TV- gemenskap var det dags att åka hem, betyget på farmorsskapet kom från Viggo. Du är lite knäppare än andra farmödrar men mycket roligare. (vet inte hur många han träffat men betyget var helt OK för min del)

Nu hem till lilla vovven.

055

Ja visst är han söt men ack så dum. När jag kom hem tänkte jag bjuda Rolf på kaffe och dukade en bricka, eftersom Mazarin tillhör hans favoritkaka serverades även en sådan. Vet inte hur det gick till men mazarinen var borta med folieform och allt. Ringde djursjukhuset och frågade hur de såg på folieformar som hundmat. Inget att rekommendera enligt dem, ut med bil och hund. Väl framme fick han en spruta (hunden), kräktes och mådde pyton, så även vi. Framåt 23.00 tiden dags att åka hem men först stannade vi till på kvällsöppna ICA för att köpa konserverad vit sparris till vovven, det var veterinärens förslag till frukost åt Bachus. Ja vart tog gårdagen vägen?