Etiketter

, , , , ,

Idag när vi åt lunch stod det en mjölkförpackning på bordet. Rolf konstaterade att det var en reklamslogan tryckt på förpackningen, den löd ”7 av 10 konsumenter har en Arlagård som närmaste granne”. Jaha tyckte jag och sen då? Rent spontant tänkte jag att det var väldigt vad många Arlagårdar det måste finnas som producerar mjölk.

Vid närmare eftertanke och analysering av texten, ”7 av 10 konsumenter osv” ja konsumenter av vad? Lakritsremmar, potatis eller? Här kan man verkligen tala om vilseledande men smart reklam. Det gäller att se upp så man inte blir lurad.

Vi har en granne som kommer från Gotland och nu sitter jag bara och väntar på att bli bjuden på fika med prinsesstårta för att fira deras nya hertiginna av Gotland. Apropå det här med grannar o granngårdar.

001.JPG1

Visserligen har tulpanbladen kommit upp så här långt i gräsmattan men det regnar och är grått väder ute, så våren såväl som solen lyser med sin frånvaro. Intet är som väntans tider och det är bara nio månader tills vi skall ta fram adventsljusstakarna igen. Har ni inte gjort det kan de lika gärna stå kvar.

Annons