Etiketter

, , ,

Nu är våren här på riktigt, valborgsmässoaftonen är firad i hela vårt avlånga land, med vår och blommande buskar i Skåne och med en snöbyar och en meter snö i Lappland. Trots att vi inte lever i ett så stort land varierar såväl natur som väder. Hos oss var det ganska varmt och solsken i går förmiddag, idag var läget annorlunda. Jag förutspådde för några dagar sedan att den här busken skulle vara vit på första maj, tänkte mig då av blommor och inte snö.

004.JPG1

Blev något snopen när jag drog bort gardinen i morse, det här vädret hör inte riktigt hemma hos oss nu. Vi får väl bara hoppas att blommorna inte tagit skada av snön utan sett det mer som ett tillfälligt täcke.

010.JPG1

De flesta som i alla fall de som inte bor långt norröver har väl satt på sina sommardäck nu, som tur var skulle vi bara åka in till sonen med familj för eftermiddagsfika. Det var lite försenatt födelsedagsfika för herrn i huset och gott var det med mycket hembakat. Bästa pris ges till utseendet på kladdkakan, skulle tro att det är hunden Gaston som stått modell för den bilden.

015.JPG1

Vi kanske skall härma det nästa gång och göra en bild av vår katt Maxi, då kan hela kakan var lejonfärgad eftersom han är såå ”välväxt” att han inte får plats på en kaka.

Fick en fråga på hur boken, Tigerporten var? Njjaaaaaaaaaaa.