Etiketter

,

Eftersom matte är borta på middag och jag inte har så mycket för mig, tänkte jag bara tala om att nu är jag hemma igen. Har varit på semester en vecka närmare bestämt på Bromskogens kennel, ett fantastiskt pensionat och ja det är faktiskt mitt föräldrahem.

003.JPG1

Här är en bild på min mamma Passa (längst bak) och mig, min mamma är ensamstående men det sägs att jag liknar min pappa upp i dagen. På det här pensionatet står man inte i någon bur hela dagarna, nej här är det full rulle hela tiden såväl inne som ute. Peter och Berit som äger stället har 5 egna mycket trevliga hundar och en katt, även han är mycket trevlig.

004.JPG1

Här ser ni tre av dem, när husse o matte hämtade mig var jag lite orolig att matte skulle ta med någon av de andra för hon verkade väldigt förtjust i dem. Nu är jag hemma i alla fall så nu behöver de inte ha ytterdörren låst hela tiden, då jag var den enda hunden som kunde öppna den. Trist för de andra hundarna för nu kan de inte rymma. Jag hjälpte även till att samla ved till öppna spisen visserligen små och tunna pinnar men jag drog in en liten hög i alla fall. Det är något jag lärt mig själv men konstigt nog uppskattas det inte av alla.

Annons