Etiketter

, , , , , , ,

Idag har det varit invigning av en pool vilken skådespelaren Kjell Bergqvist har byggt till barnen i den thailändska byn i vilken han har ett ”sommarhus” Huay Yang. Han har dessutom anställt en simlärare för att de thailändska barnen skall få lära sig simma.

kJellB

En mycket generös man som gärna delar med sig av det han har. Det har varit roligt att följa detta byggande via internet och idag var det alltså invigning, Ni kan tro att de thailändska barnen är glada. Det borde finnas flera ”Kjell Bergqvist” för visst finns det många som kan dela med sig om de bara vill.

KjellB2

Nu ser jag fram emot att få se Kjells nästa film ”Prästen i Paradiset” som är inspelad på Phuket i Thailand. Den blir säkert både rolig och trevlig enligt trovärdig källa lär han spela bort kollekten.

Nu får vi leta nya TV-program eftersom skid – VM i Falun är slut och som väntat tog Petter Northug guldmedaljen i femmilsloppet idag.

En rättelse angående den 2.7 meter långa malen, det finns en vikt 127 kilo, slå det den som kan. I bästa fall hoppas jag på en öring på något hekto framöver.

Fotonen är tagna av Susanne Eriksson, som låter mig använda dem

Annons