Etiketter

, , , , , , , ,

Då har det varit dags för vår årliga träff och träning av vildsvinsjakt. Det är kennelägarna till Bromskogens kennel, av dem köpte vi vår hund Bachus, som ordnar detta. Bachus är en riktigt envis med godhjärtad Vachtel och av de andra hunddeltagarna var några släkt med honom, några inte. Vi håller till på Mamima Jakt och det är nu fjärde året i rad som det sker. Här har det börjat samlas några som väntar på sin tur att gå in i hägnet till vildsvinen.

033.JPG1

Det blir två rundor per hund som hinns med. I år var barnbarnet Vanna med för andra gången. Nedan kan man se henne med Rolf och Bachus. I år var husse väldigt stolt eftersom hunden visade sig från sin bästa sida och vildsvinen hade inte en chans. De sprang framför nosen på honom hela tiden, vilket han fick mycket beröm för av många. Husse var väl stoltare än hunden.

062.JPG1

Vanna hade köpt in en rulle Mariekex, det visade sig senare att den var för ett speciellt ändamål. Hon kom ihåg det tama vildsvinet som fanns i ett hägn nere vid sjön, han heter Göran Persson och är väldigt förtjust i Mariekex. Riktigt gullig faktiskt.

055.JPG1

Kanske tur att Göran Persson trivs i sitt hägn och att han matas av många besökare, annars skulle han hamna på grillen.

Här nedanför kan vi se såväl vildsvinsbiff som Bratwurst av vildsvinskött. Det grillades nästan 40 biffar och en massa korvar så smaken var det inget fel på. Värden som även gjort den hemlagade korven tipsade om var man köper den perfekta kryddblandningen för att lyckas. Nu får vi se om jag vågar testa.

067.JPG1

Annons