Etiketter

, , ,

Det är många som tittar på TV, Ipads och datorer idag och anledningen är naturligtvis, Prinsbröllopet. Nackdelen med detta bröllop är att nätet blir överbelastat och här uppe i ”lappmarkerna” är det i princip omöjligt att få kontakt. Detta gäller för min del mest internet när det gäller TV-n så fungerar den som tur är. Mycket vackra blomsteruppsättningar, fina tal och ett sommarvackert Stockholm har visat sig i rutan. Prins Carl – Philip och fröken Sofia klarade det hela med glans.

DSCN2480.JPG1

Nu är hon officiellt prinsessan Sofia och det blir inte enbart en dans på rosor. Nu har jag inte tålamod att sitta framför TV-n från kl.15.00 till 24.00 och det var inte heller möjligt eftersom vi var bjudna på middag hos goda vänner.

DSCN2486.JPG1

Jag kan lova att den middagen inte gick av för hackor, en härlig sommarkväll med ett bord dukat framför en fantastisk utsikt över sjö och fjäll.

DSCN2489.JPG1

Förrätten bestod av en soppa, bröd med bränt smör (det kan man fundera på vad det är). kanske kan jag så småningom ge er receptet.

DSCN2490.JPG1

Kvällens dessert var en fantastisk rabarberpaj av ett lite ovanligare slag. Efter några timmars uppehåll skall jag nu se slutet av bröllopskvällen och njuta av den kungliga glansen.

DSCN2472.JPG1

Annons