Etiketter

,

Vi har ryktesvis hört att det nu skall finnas över 50 restauranger i Huay Yang, om det stämmer måste vi stanna minst två månader ifall vi vill äta på en om dagen. Lite spännande är det allt och naturligtvis finns det från soppkök till mer exklusivt. Den här kvällen ville vi äta på Nirvana en restaurang som påbörjades senast vi var här. För oss var det premiär att besöka den. Visserligen ligger den en bra bit från vårt husområde men eftersom det ingår att man blir hämtad med bil spelar det ju ingen roll. Tid för hämtning var satt till klockan 18.00 vilket är precis den tid man brukar fira skymning. Det första jag såg när jag steg ur bilen var de nya husen som håller på att byggas. Enligt säker källa som besökt ett av dem lär de vara stora, annorlunda och lyxiga, naturligtvis med egna pooler.

DSCN5152.JPG1

Granen var redan klädd och lyste välkomnande, lite för prålig kanske men man får ta det som finns.

DSCN5155.JPG1

Det går att sitta inne och äta alternativt på altanen eller i trädgården bara att välja. Det är lika vackert oavsett vad man väljer.

DSCN5156.JPG1

Just vid aftonskymningen är det stämningsfullt rentav romantiskt i trädgården. Härligt att både se och höra havet i bakgrunden.

DSCN5159.JPG1

Vi valde att äta på altanen, då kom vi mitt emellan och kunde njuta av utsikt såväl mot havet som mot insidan. Maten är väldigt god, vacker och vällagad. Det trevliga sällskapet av våra grannar förgyllde det hela och det blev en trevlig, glad kväll.

DSCN5170.JPG1

Mitt val för kvällen blev färsk vitfisk med finhackad morot och vitlök, indränkt med lemonjuice. Smakade utmärkt kan jag säga.

DSCN5166.JPG1

 

Annons