Etiketter

, , , , , , , , , ,

Tiden går fort och visst skulle jag gärna stannat några veckor till men har man en returbiljett så har man. Har man sedan bokat den själv så kan man inte skylla på någon annan att resan blev för kort, 27 dagar. Visst kommer jag att sakna den härliga ljumma värmen och dofterna från mat och blomsterstånden som står utefter gatorna.

DSCN5897.JPG1Inte hann jag gå på utställningen eller lära mig Origami, visserligen en japansk företeelse men just nu aktuellt i Thailand.

DSCN5898.JPG1Det fanns en massa elefanter utställda vid en av stationerna på Skytrain. De var perfekt vikta och jag blev väldigt imponerad av dem, ända till Rolf upplyste mig om att de var av plast. Man skall inte tro allt man ser.

DSCN5900.JPG1Här är stunden inne, väntar i lobbyn på att bilen skall köra fram.

DSCN5850.JPG1Här är den framkörd och väskorna lastas in i bagageluckan.

DSCN5925.JPG1Vilken tur att det finns ett par kylda vattenflaskor och fuktiga tygservetter i bilen, värmen är tryckande trots den sena timman.

DSCN5929.JPG1Någon var i behov av såväl servett som vattenflaska.

DSCN5930.JPG1Åker förbi lyxbutiken Prada med sina vackre juldekorationer som går runt nästan ett helt kvarter.

DSCN5937.JPG1Här är det sista vi ser av allt det vackra i Bangkok för denna gång

DSCN5938.JPG1Framme vid flygplatsen Suvarnabhuni för avresa med Thai air till Stockholm en resa på drygt nio timmar. Tiden från incheckning till gaten tog tid, långa köer och passvisning inte mindre än fem gånger. Här var det noga kan jag lova. Flyget gick bra och vi sov mestadels av tiden. Nu är det vinter och snö som gäller.

DSCN5941.JPG1

Annons