Etiketter

, , , , , , , , ,

Ofta förknippar man ju ett besök i Bangkok med shopping. Numera är det inte så för alla souvenirer är köpta, barnbarnen är numera så stora att det inte är möjligt o köpa kläder och dylikt. Nej där finns numera bestämda åsikter om vad som skall inhandlas. Farmors gulliga klänningar passar inte så bra när man fyllt tio, vilket jag har stor förståelse för eftersom jag inte ens köper något åt mig själv längre. En liten runda gjorde vi i alla fall så några småsaker inhandlades och kanske några till som inte kom på bild.

001.JPG1

Ett av barnbarnen är i alla fall i den åldern att man kan handla någonting och visst passar denna klänning till midsommarfetsen eller hur. Thailändskt handarbete och inköpt på BIG C i Bangkok.

012.JPG1

I Siam Paragons härliga matvaruaffär brukar jag ofta köpa te, dessvärre köper jag en till son o sonhustru också. Kan mycket väl tänka mig att de säger ”inte en burk till vad gör vi med den” när jag har gått. Köper dem i tron att andra har samma smak som jag själv.

009.JPG1

Dessa visste jag skulle vara en säker vinnare, nagellack till de yngre barnbarnen inköpta på Si Shop i Huay Yang för om jag minns rätt 12 kronor styck.

011.JPG1

Kallpressad kokosnötsolja är ju på modet just nu, finns i många matrecept. Lite kul tycker jag att det är när det står, för att ätas och för hudvård. Tar man för mycket när man smörjer händerna är det bara att slicka av.

005.JPG1

Faktum är att jag för ovanlighetens skull köpte något åt mig själv, en plånbok. Tyckte färgen var rolig och då jag har en röd väska så varför inte. Den var precis nyinkommen och låg frestande upplagd på en disk.

006.JPG1

Inte förrän jag kom hem såg jag vad den var gjord av, stingrocka. Den är ju väldigt giftig så nu vet jag inte ens om jag vågar ha den i väskan. Tittar man noga på skinnet så ser man att det är knottrigt och lite fjälligt. Borde ju anat att det var något lurt material. Nu har jag örhängen gjorda av grodskinn, fattas väl bara att jag köper skärp av laxskinn nästa gång jag åker till västkusten.

008.JPG1

Nog ser man att det är en rocka alltid eller om man är snäll kanske man kan få det till hälleflundra för att det skall kännas bättre. Tur för fiskeindustrin att vi inte shoppade så mycket.

Annons