Etiketter

, , , , ,

Solen skiner och det är varmt i många av de asiatiska länderna just nu. Skulle onekligen vara skönt med några dagar med rejäl solvärme. Inte känns det bättre av jag sista dagarna på facebook fått bilder från Thailand, Vietnam, Taiwan och Laos. Samtliga avsändare verkade njuta av sol, värme och oslagbar natur.

Ja jag skall väl inte klaga solen sken lite här också idag, den lilla snö som fanns smälte och bildade en lerliknande liten bäck vid vägkanten. Hunden blev smutsig om såväl tassar som mage och måste duschas av. Skorna blev smutsiga och själv blev jag svettig, så vad är man avundsjuk på.

004.JPG1

För att känna lite mer gemenskap med mina facebooksvänner beslöt jag mig för att laga en asiatisk måltid. Friterade Vannameiräkor med ris, varm tomat och sötsur sås. Så fick jag då uppleva lite av den hetta jag drömde om idag, att stå vid spisen med het olja och fritera kan få vem som helst att svettas. Nåväl till slut fick jag ihop en måltid, med levande ljus och orientalisk dukning blev det bra ändå.

Annons