Etiketter

, , , , , ,

Nu är den här…våren bättre bevis än detta finns väl inte. Tog detta kort hos en väninna idag och det var fantastiskt att se vårens första snödroppar. Såg att även tulpanlökarna som hon köpte i Amsterdam förra våren börjar njuta av solen och titta upp så smått. Skall bli roligt att se om de verkligen kommer att slå ut i blom, vi får hoppas det.

002.JPG1

Trots att vi bara bor några kilometer från varandra så lär det dröja ett tag innan våra snödroppar tittar fram. Idag är det fredag och jag skall njuta av kvällen genom att bege mig till varmare trakter. Närmare bestämt till Hanoi i Vietnam dessvärre inte rent personligen utan via media. Skall läsa veckans blogg som barnbarnet har skriver under sin packpacker resa i Asien. Den är både rolig och intressant att läsa. http://nouw.com/ina för den som vill veta mer om backpacking i Asien och dess möjligheter. Ha en trevlig fredagkväll.

Annons