Etiketter

, , ,

Återigen har vi vaknat till en varm och härlig sommardag, runt +28 grader på förmiddagen men sedan dalade temperaturen allt eftersom dagen fortskred. Det gäller att njuta av dessa fantastiska dagar men av någon konstig anledning brukar jag bli sugen på att städa, tvätta eller baka. Konstigt att man vill göra inneaktiviteter just när man kan vara ute. Just nu kan vi inte sitta ute och äta i våra trädgårdsmöbler och det lär dröja minst tre veckor innan det låter sig göras. Anledningen är att ett fågelpar har byggt sitt bo precis över ena kortändan av matbordet, borde satt upp en skylt med ”vistelse vid bordet är förbjudet”.

Å andra sidan hade vi en trevlig ”sommarjobbare” här som klöv ved och klippte gräsmattan. Om han inte tycker lönen är för låg kanske han kommer åter och målar lite. Det är en fördel man får när barnbarnen växer upp även om man skulle vilja att de var små, små så man kan gosa med dom. Lite svårt om de 192 cm långa.

Läste i dagstidningen att det där med att väga sig skall man strunta i. Man känner själv när kroppen mår bra och hälsan är OK. Lite tvivlar jag på det eftersom jag känner mig väldigt pigg när jag äter sötsaker och annat onyttigt. Nålen på vågen pekar uppåt och man blir bara tyngre. Nej jag håller inte med om det att inte väga sig. Visst kan man ha en trivselvikt men man vill ju inte öka hela tiden. Så jag fortsätter att hålla ett getöga på vågen och njuter av nyttiga godsaker för säkerhets skull, varför inte en saftig Mango?

DSCN6883.JPG1

Annons