Etiketter

, , ,

Just nu består fritiden åtminstone kvällarna av fotboll, inte för att jag spelar men de sänder det på TV. Som de flesta män så har Rolf tydligen fått till uppgift att bevaka alla matcherna i EM-fotbollen. Konstigt jag trodde det fanns folk på plats som skötte sådant.

Något att dricka med lite tilltugg och fri tillgång till Tv-n sedan är kvällen räddad. Detta är en period som återkommer med jämna mellanrum, så jag funderar på varför inte alla kvinnor har startat nån syförening eller något ditåt. Tänk vi skulle kunna umgås nästan en hel månad utan att de Tv-tittande männen ens skulle sakna oss.

Fast det är klart mannen i huset har gjort en stor insats i trädgården idag. Det här vädret som består av 1 timma regn, 1 timma sol och 1 timma blåst verkar vara mer välgörande för växtligheten än för oss. Så här ser det ut på den stora ängen framför huset just nu.

DSCN7144.JPG1

Visst är det vackert och det vore synd att kapa alla de vackra midsommarblomstren vilka vajar i vinden som en liten upprörd sjö.

DSCN7146.JPG1

Det blev bra till slut, små autostrador åt olika håll fick bli lösningen, ganska fiffigt och snyggt.

DSCN7136.JPG1

Kan tänka mig att det var jobbigt för många vägar blev det. En var dock lycklig nämligen hunden. Nu kan han rulla runt utan att behöva trängas med alla knott o mygg som lurar bland blommor och gräs.

DSCN7142.JPG1

Annons