Etiketter

, , , , ,

I den här lilla fiskebyn i Thailand som heter Ban Huay Yang lär det finnas inte mindre än 58 restauranger. Vi lär inte hinna besöka dem alla dessutom finns det ju några favoriter vilka man gärna besöker flera gånger. Det är klart att alltid är det några som har försvunnit när man kommer men det tillkommer även en del. Det gör dagens restaurangval lite spännande.

Vår altan är fortfarande under reparation så det känns inte så mysigt att sitta där även om man har underhållning under tiden.

Den här lunchen beslöt vi skulle intagas på Patty Bank ett litet matställe beläget precis vid havet. Ser väl inte mycket ut för världen men det är något man ska bortse ifrån, egentligen kan man utgå ifrån att om thailändare äter där då brukar maten vara god. Dessvärre är inte lönerna här sådana att det är möjligt för lokalborna at gå ut och äta. Till den här restaurangen kör man ner till Jacks men svänger vänster i stället för höger när man kommer till vägens slut. Ligger bara en liten bit in på vägens högra sida.Som vanligt visar jag två menyer det kan ju vara roligt att veta vad som väntar om man kommer ner hit. För egen del tog jag Fried shrimp with garlic och som vanligt vatten (100THN)

Rolf tog en form av skinksnitzel fylld med ost o skinka, även den bra.

 

Här nedan syns mina räkor.

Den här bilden nedan skulle kunna ha två rubriker, vacker utsikt över havet eller här kommer maten promenerande.

Rolf väntar på maten men här gör det inget om man väntar länge. Just denna dagen var det ebb och vi slog vad om en av fiskebåtarna skulle komma in i den lilla kanalen bredvid eller inte. Jodå efter tre försök klarade den det men då hade två av ”gubbarna” hoppat i för att hjälpa till med styrningen. Alltid händer det något.

 

Annons