Etiketter

,

Visst är det roligt att få lite trevliga hälsningar via e – posten men det jag fick idag tog nog priset. Fick nämligen ett meddelande från James Borto…. någonting, han påstod sig vara advokat på en juristbyrå i London. Han representerade en man som inte hade några släktingar överhuvudtaget. Inga vänner heller får man förmoda. Dock hade han en liten förmögenhet och advokaten James hade fått fria händer att välja ut någon som han skulle skänka pengarna till. Och tänk av alla människor i världen så hade han valt mig, tänka sig.

Inte bara det att min mailadress far runt till okända, mannen började även brevet med alla mina namn. Hur katten går det till. Jag hade god lust att besvara det med typ, min advokat kontaktar dig men man vill ju inte göra något som kan ta sig in i datasystemet. Mer än det gjort, stackars James får plocka fram någon ny som han kan lura.

Nej tacka vet jag gamla hederliga Trisslotter, Rolf köpte fyra idag och jag fick två. En på 90:- och en på 60:- en summa på 150:-. Det kan man kalla storvinst.

Annons