Etiketter

, , , , ,

Så sitter man nu i karantän en helt ny upplevelser men nu har jag fått insikt i hur hundarna har det när de flyttas mellan olika länder. Alltså köp hundarna hemma för den här isoleringen är inte rolig. De har ju dessutom inte tillgång till internet. Vilken lycka att man numera kan göra det mesta trots att man inte har möjlighet att vara med så mycket andra människor. Men ikväll blir det i alla fall spännande då kommer Bäckström den nya filmen med bland andra Kjell Bergqvist men den går just mu på C more. Blir kvällens underhållning.

Det mest spännande i dessa tider är nog den lilla promenaden till brevlådan. Ja det vill säga det är promenaden dit som är spännande inte vad den innehåller. Ofta är det reklamblad från en massa olika affärer med erbjudande om än det en än det andra. Visserligen brukar det inte vara något man behöver men kul att kolla i alla fall. Sedan får vi en hel del brev, ganska stora vita och det enda spännande med dem är att se hur stora beloppen är man ska betala in.

Dagens middag vet jag däremot inte om den gladde någon. OK jag vet att jag aldrig har kunnat och kommer aldrig att lära mig laga ugnspannkaka. Byter recept ibland och jag lovar att jag gör exakt som det står och är noga med att ingredienserna är rätt.

Men så helt plötsligt en dag så ligger det ett helt annorlunda brev, i såväl format som färg. Adrenalinet går upp i höjden för detta är inget som händer ofta, minns ni när man fick vykort? I detta brevet låg en hälsning och en provsticka, den gladde oss båda. Mig för att jag behövde en och Rolf för att den pryddes av en liten älg i trä. Dessutom kom den från Wäsby vilt. Tänk vad en sådan oväntad gest från någon kan glädja en för lång tid framåt.

Det är däremot inga problem med utsmyckningen, här är det tydligen en person som jagar en stor ödla. Men visst är det så att mat skall tilltala såväl öga som gom och det tycker jag den gjorde.

Annons