Etiketter

, , , , , , , ,

Det gäller att försöka hitta guldkornen i vardagen nu när alla äldre lever lite isolerat. Idag har det visserligen varit +6-8 grader men ändå lite blåsigt alltså inte läge för långpromenad med hund. Det är möjligt att hundens åsikt och min går lite isär där. Så vi beslöt oss för lite sociala aktiviteter, åkte och la ett brev i en brevlåda utan att se eller prata med någon. Det var ändå skönt att se att det fanns bilar som körde på vägen men suget efter en liten shoppingrunda kändes av. Nåja om ett par månader så kanske det går.

Idag har jag fortsatt att sticka på mina randiga sockar och samtidigt lyssnar jag på Kristina Appelqvist bok En giftig skandal. Blev så glad när jag fann en bok av henne som jag inte läst. Den kan rekommenderas. Jag lånar hem ljud- och läsböcker från Biblio dvs biblioteket. Smidigt och väldigt lätt, direkt till min mobil eller Ipad och så bra nu när man inte kan gå till biblioteket själv, dessutom gratis

Igår bakade jag muffins och mandelkubb, lagom lätt och enkelt men ändå gott till fikat. Två av våra grannar tillhör åldersgruppen som hålls i karantän, då gäller det att hitta på något roligt ibland. Som jag skrev igår kommer det mest trista saker i brevlådan, mitt bidrag blev lite nybakt till deras eftermiddagsfika. Då jag inte visste hur mycket porto som krävdes så gick jag personligen och la dessa små plastlådor i deras brevlådor. Blev ju inte så långt då vi har brevlådan bredvid.

Annons