Etiketter

, , , ,

Söndag och den har varit riktigt långtråkig dessutom regn. Inte ens hunden ville gå ut. Ingen lust att laga mat heller, då är man tacksam för att det finns frys och att det finns mat i den. Så idag blev det färdiglagat.

Rotmos med köttkorv och senap, det smakade bra och tog inte många minuter att få varm.

Sedan blev det TV och TV och TV. Det är första gången sedan den här karantänen som jag ägnat TV: en så mycket uppmärksamhet. Det blev naturligtvis mycket tittande på Den stora älgvandringen.

Det är dessutom sista dygnet, vilket innebär att vi har sett på den i 31 dagar nu, vart har den tiden tagit vägen? Har man missat något eller vill se om en del godbitar går det bra eftersom den kommer att visas ett helt år framåt. På svtplay och den går att se över hela världen. Otroligt.

Som tur har jag hittat en serie som heter Brottsplats Mallorca en trevlig och snäll deckare i vacker miljö. Det roliga är att det tycks vara samma program som flera av mina bekantar har ägnat dagen åt. Hoppas nu på bättre väder i morgon.

Annons