Etiketter

, , , ,

Man kan ju fråga sig om det just nu kan bli värre, siffrorna vad gäller covid 19 ser allt annat än ljusa ut. Nu äntligen rekommenderas man att bära munskydd i kollektivtrafiken. Inte en dag för tidigt enligt mig. Hoppas nu bara att folk förstår allvaret i denna pandemi och håller sig till de rekommendationer som finns. Nu får vi bara hoppas att vaccinationerna tar fart.

Sedan fick vi ju en mindre chock när vi såg på TV i går kväll. Skulle precis stänga av när vi hörde om eländet i USA. Nu är ju detta inte någon blogg som tar upp politiska frågor men jag säger bara men, men. Vi tittade på CNN till klockan 00:30 och var chockade när vi gick till sängs. Det är fortfarande ofattbart att sådant här kan hända.

Fast visst finns det ljusglimtar och då tänker jag inte på att vi fick punktering när vi åkte och skulle hämta våra varor på Maxi idag. Kan man dra av det från notan kanske?

Nej jag tänker på Dr Oetkers pizza. Det är vår stora favorit vad gäller pizza dessutom finns den med de flesta smaker. 200 grader i varmluft och lagd på ugnsgallret i 15 minuter. Sedan är det bara att knapra i sig, ja knapra för den har en tunn frasig pizzabotten. Av någon anledning får Rolf alltid i sig mera än jag får men det kanske beror på att jag har sällskap av en dreglande hund.

Annons