Etiketter

, , , , , , ,

Alla dagar är sig inte lika och det ska vi kanske vara tacksamma för. Fast det är klart det är ju en fördel om det är roliga saker som händer. Igår var det en sådan dag då vi hämtar varor som vi handlat online på ICA-MAXI. För det mesta brukar det gå bra bara man kollar att man kryssar i rätt rutor.

Missade nog antalet vad gäller morötter.

På bilden ovan synts det ganska klart vilken miss jag gjort det blev en morot i ställer för ett kilo. Får nog fundera på vad jag ska göra av denna läckerhet. Dygnet fortsatte med att vi vaknade av att hunden gnydde och det visade sig att han fått ett epileptiskt anfall. Det var nog ett och ett halvt år sedan sist. Det är så ledsamt och jobbigt att se honom och hans ögon som vädjar om hjälp. Han fick två supp Stesolid och som tur är hjälper de i princip omgående.

Vår myshund Bachus

Jaha så blev det strömavbrott strax före kl 12.00 precis när man börjar bli sugen på lunch. Nu händer detta lite nu och då under höst och vinter så vi är förberedda. Rolf hämtade in ett litet campingkök från garaget och med hjälp av detta blev det både lunch och kaffe. Strömavbrott kan ju vara positivt om man utnyttjar tiden till avkoppling lite mys med tända ljus o meditering. Det funkar inte idag eftersom vi är helt bundna till dator, mobiler och Ipads. Måste ju bara kolla mailen, chatta lite o spela. Några timmars strömlöshet kan vara förödande. Vilken tur att man uppfann powerbank.

En väl använd pryl.

Halt ute och lite snö kvar på marken men det är bara – 3,9 C så det är fortfarande promenadvänligt. Då kvarstår bara frågan vad blev det för mat? Det blev rejäl husmanskost, stuvade makaroner med köttbullar och tomat.

Ett riktigt skrovmål kan man säga. Skrovmål ett ord som användes redan på 1600- talet och betyder, en väl tilltagen portion.
Annons