Etiketter

, , ,

I år har vintern bosatt sig norrut, i södra Sverige har den lyst med sin frånvaro. Vid enstaka tillfällen har den dock slagit till och då med besked såväl kyla som snöstorm. Halkan har vissa tillfällen varit svår och orsakat en del trafikproblem. Trots den lite ljumma vintern så längtar man ändå efter riktig värme och gärna varma bad. Tänkte fresta lite med hur det kan se ut om man tillbringar lite tid i Thailand och då närmare bestämt i HuayYang. Området vi bor på heter Orchid och är väldigt vackert.

Så skönt att sitta och se på fåglarna.

Så skönt att sitta och se på de små fåglarna som är på motsatt sida av poolen och försöker dricka en slurk vatten ibland.

Simtur i poolen

Med en vattentemperatur på runt +28 grader klarar man att hålla sig i vattnet tills huden blir jätteskrynklig.

Rolf tar en simtur

Detta får man tänka tillbaka på i sommar när man ska försöka ta ett dopp i nån svensk insjö. Det är inget för en badkruka som jag. Då får jag ta fram de här bilderna och tänka på hur det kan vara. Inte finns det samma möjlighet till kvällsbad heller som det finns här visst ser det inbjudande ut. Hoppas jag har lyckats göra er riktigt badsugna nu.

Kvällsbad i lilla poolen.

Annons