Etiketter

, , , , , , , ,

Vanans makt är stor så även när det gäller mat. Köttbullar, falukorv, makaroner, bruna bönor ja listan kan bli lång och det konstiga är att vi aldrig tröttnar på det. När det gäller thailändsk mat tänker nog de flesta på ris och visst många rätter äts tillsammans med ris. I Huay Yang finns det väldigt många restauranger och de flesta är små och enkla. Någon favoritrestaurang är svårt att ha, för oss är det lite så att alla har sin egna rätt som är bäst. Det måste bedömas efter eget tycke o smak.

Enligt Rolf är det Djungelbarens, Deep fried shrimps som är de absolut bästa.

Själv gillar jag soppan Tom yam gong den har en stark smak av chili o cocosmjölk, väldigt god.

Men Visst kan man få en god pizza om man är sugen på det.

Eller varför inte något europeiskt som denna Plankstek vilken avåts på Ranchen.

Chicken satay är en av de rätter som ett av barnbarnen är förtjust, det blev många sådana under de här veckorna. Jag gillar faktiskt jordnötssåsen som hör till, den är väldigt god.

Fried rice med ett stekt ägg tillhör också favoriterna den är alldeles lagom stor för en lunch. I synnerhet om den äts på Coconut.

Ja inte behöver man gå hungrig tvärtom maten är alldeles för god. Det bästa är ju att det inte används grädde, socker och andra lite onyttiga livsmedel vid tillagningen. Här är det grönsaker som är den huvudsakliga ingrediensen. Dock har jag lärt mig att det går att få något till livs som innehåller såväl fett som socker. Vore synd att inte testa för visst ser det gott ut.

Annons